Flower Complex Ongerustheid Micro-comp 100

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

DE NIEUWE GENERATIE BLOEMENEXTRACTEN IN KORRELS.

Het 8 Flower Complex® van gesynergiseerde en magnetisch gedynamiseerde bloemenextracten is een echte innovatie.

Het 8 Bloemencomplex® brengt, net als in een boeket, de boodschappen van de bloemen over, als antwoord op de 8 meest voorkomende soorten emotionele reacties. Voor het eerst zorgen zij, volgens de holistische benadering van het leven, ook voor een kwantumgeomagnetische dynamisering die de boodschap van de bloemen vergezelt.

De bereiding van Flower Complex® gebeurt met de moederelixers van zonne-infusies van bloemen geselecteerd op hun zuiverheid en hun trillingsniveau, op artisanale wijze door ze te impregneren op neutrale korrels in steun zonder alcohol, tot het 1/240eme dan door ze te dynamiseren volgens ons uniek en van wacht proces.

Gebruik

Leg 5 korrels onder de tong voor de lunch en 5 voor het avondeten. Geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het wordt afgeraden de dagelijkse dosis te overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Details
CNK2076339
FabrikantenBioholistic Diffusion
MerkenBioholistic Diffusion
Breedte40 mm
Lengte77 mm
Diepte27 mm