Oral-b Laboratoire 1 Elect. Tandenborstel

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ervaar Oral-B Professionele Reiniging & Bescherming 1 van het #1 meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd. De Professionele Reiniging & Bescherming 1 elektrische tandenborstel helpt u 2 minuten te poetsen met de professionele timer, zoals de tandarts dat aanbeveelt, en hij meldt u om de 30 seconden dat u een andere zone moet poetsen. U beweegt de borstel gewoon in uw mond en de unieke, ronde bostelkop van Oral-B doet de rest. Hij verwijdert tot 100 % meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel voor gezonder tandvlees en maakt uw glimlach witter vanaf de eerste poetsdag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Met de professionele timer is het een geweldige tandenborstel voor iedereeen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen.

- Grondige reiniging met 3D-technologie, oscilleert, roteert en pulseert om tot 100 % meer tandplak te verwijderen in vergelijking met een manuele tandenborstel

- Ronde borstelkop reinigt beter en zorgt voor gezonder tandvlees

- De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee

- Helpt u langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten

- Bevat: 1 handvat met oplader, 2 opzetborstels

- Kies Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd 30 dagen tevreden of geld terug

Indicatie

Oral-B Professionele Reiniging & Bescherming 1 Elektrische tandenborstel.

Details
CNK4312997
FabrikantenProcter & Gamble
MerkenOral B