ELMEX® GEWAXTE FLOSDRAAD 50M

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voordelen van de elmex® flosdraad:
• Met aminfluoride
• Verwijdert op een doeltreffende wijze tandplak en voedselresten tussen de tanden
• Helpt zo gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen
• Uitzetbare draad
• Frisse muntsmaak
• Ontwikkeld in samenwerking met experts
• Wetenschappelijk getest

elmex® Gewaxte Flosdraad is de perfecte manier om je dagelijkse mondverzorging af te ronden. Deze gewaxte draad reinigt voorzichtig en grondig en verwijdert tandplak en voedselresten op effectieve wijze tussen de tanden.

De nylon multifilamenttechnologie van de elmex® flosdraad zorgt voor bijzonder grondige reinigingsprestaties. Voedselresten en tandplak worden langdurig verwijderd uit de moeilijk te bereiken ruimte tussen de tanden. Hierdoor neemt het risico op gaatjes en pijn door ontstoken tandvlees af.

Dankzij de gewaxte oppervlakte is elmex® flosdraad bovendien gemakkelijk te hanteren en glijdt het soepel door de ruimte tussen de tanden.

Het prettige muntaroma van deze flosdraad zorgt voor een frisse adem.

Indicatie

Voor effectieve tandplakverwijdering
Voor effectieve tandplakverwijderingEffectieve bescherming tegen gaatjes en tandvleesproblemen
Voor een nog betere reiniging tussen de tanden

Details
CNK3470267
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenElmex
Breedte78 mm
Lengte112 mm
Diepte25 mm