Eye Care Emulsie Oogreiniging Ogen 50ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze ultrazachte reinigingsmelk is specifiek ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Ze is perfect aangepast aan de fysiologie van het oog, aangezien ze uitsluitend niet-iogene oppervlakteactieve stoffen bevat met de pH-waarde van traanvocht (7,3) en ook isotoon is met het traanvocht.

De oogcontouren worden gereinigd en de make-up wordt uiterst zacht en volledig verwijderd. De reinigingsmelk laat een gevoel van rust achter en de oogleden zijn volledig ontspannen.

Gebruik

Aanbrengen met behulp van een wattenschijfje op en rond de gesloten ogen. Enkele seconden laten inwerken om de make-up op te lossen, vervolgens naar beneden toe verwijderen zonder te wrijven. Een nieuw wattenschijfje gebruiken voor het andere oog.

Samenstelling

Aqua (Water), Poloxamer 181, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Phenethyl Alcohol, Diethylhexyl Adipate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Sodium Hydroxide. (EDY06)

Gegevens
CNK3757499
FabrikantenPharmaboulevard
MerkenEye Care
Breedte31 mm
Lengte88 mm
Diepte31 mm