Furterer Astera Fluid Verzachtend 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De hoofdhuid kan door externe factoren (vervuiling, stress, ongeschikte haarverzorgingsproducten….) tijdelijk geïrriteerd zijn. Het gevolg daarvan is jeuk en een trekkerig gevoel dat gepaard gaat met roodheid. De ASTERA verkoelende kalmerende fluid is een bron van verkoeling die het onaangenaam geïrriteerde gevoel meteen verzacht dankzij koude munt-en eucalyptusolie. Bovendien is deze fluid rijk aan natuurlijk Asteraceae-extract, dat irritatie en jeuk langdurig verzacht.

Gebruik

Schudden en lok per lok voor de shampoo op de hoofdhuid aanbrengen. Masseren en 5 à 10 minuten laten inwerken. Wordt 1 à 2 maal per week gebruikt. Contact met de ogen vermijden. Uitsluitend bestemd voor volwassenen en adolescenten.

Indicatie

Kalmerend

Geïrriteerde hoofdhuid

Details
CNK3006806
FabrikantenPierre Fabre
MerkenRené Furterer