GUM® Paroex® Mondspoelmiddel 300ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Een speciaal geformuleerd mondspoelmiddel dat helpt de opbouw van tandplak te verminderen. Tevens helpt het gevoelig tandvlees te verzachten en tandvlees gezond te houden. Het is geschikt voor zowel voor als na een operatie in de mond, het trekken van een kies of tand en bij het plaatsen van een implantaat. De dubbelwerkende ontsmettende formule bevat Chloorhexidine Digluconaat 0,12%, dat langdurig schadelijke bacteriën verwijdert en de groei ervan voorkomt. Daarnaast bevat het Cetylpyridinium Chloride (CPC), een antibacterieel bestanddeel dat de werking van chloorhexidine versterkt en de giftige stoffen van bacteriën beter tegengaat.
Gebruik
Direct onverdund te gebruiken. Vul de maatdop met 10 tot 15 ml mondspoelmiddel. Spoel de mond gedurende 30 seconden en spuug uit. Tweemaal per dag gebruiken na het tandenpoetsen.
Gegevens
CNK2763712
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte65 mm
Lengte155 mm
Diepte65 mm
Hoeveelheid verpakking300 ml