Korres Kf Schuimcreme Olympus Thee 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Olympus Thee 3in1 Reinigende emulsie

HOOG REINIGEND RESULTAAT/ UITSTEKENDE TOLLERANTIE DOOR DE OGEN EN HUID 200mL XX,X% Natural content

3 in 1 emulsie die reinigt, tonificeert en make-up van het gezicht en de ogen verwijdert. Geformuleerd met het antioxidant Berg Thee, rustgevende Aloë en natuurlijke reinigingsmiddelen, ontgift het de huid tegen externe milieuverontreinigende stoffen. Met natuurlijke emulgatoren en oliën voor een uitstekende tolerantie door de ogen en de huid.

Gebruik

Gebruik: Wrijf zachtjes in het gezicht, hals en ogen, verwijder overtollige emulsie met wattenschijfjes. Kan worden afgespoeld of afgeveegd met een tissue.

Samenstelling

Berg Thee: Griekse berg thee is een sterk antioxidant, een infusie van natuurlijke cafeïne-vrije kruidenthee gemaakt van de gedroogde bloemen, bladeren en stengels van de plant Sideritis, die bloeit in de hoge gebergten van Griekenland. Het anti-pollutie ingerediënt is een mix van citrus flavonoïden (eenmaal bekend als vitamine P), Broccoli en Aloë blad extract. Hun gecombineerde activiteit helpen huidcellen te beschermen tegen giftige stoffen en milieuvervuiling. Een krachtig anti-oxidant, activeert detoxificatie enzymen van de huid en beschermt de huid tegen schadelijke stoffen en stressfactoren

Plantaardige squalene: natuurlijke oorsprong, hydraterend, verzachtend

Provitamine B5: biedt langdurige hydratatie, kalmeert en verbetert de huidstructuur

Indicatie

Reinigend

Bestrijding van verontreiniging / verwijdering van milieuverontreinigende stoffen

Ontgifting

Niet-uitdrogend

Details
CNK3558608
FabrikantenGreendock
MerkenKorres