Lierac Teint Perfect Skin Fluide Beige Dore 40ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een textuur van de nieuwe generatie die de onvolmaaktheden van de teint neutraliseert en tegelijkertijd de huid gladstrijkt en opvult. De textuur is gemakkelijk en snel aan te brengen en smelt samen met de huid voor een poederachtige finish en een instant professioneel effect.Het resultaat is het effect van een blote huid met een egale, natuurlijke uitstraling.

Gebruik

De Perfectionerende Verhelderende Fluid op een droge en gehydrateerde huid aanbrengen met de vingertoppen, een platte kwast of een sponsje, naar gelang uw voorkeur.

Met de vingertoppen:

Stap 1 :Een kleine hoeveelheid product aanbrengen op de verschillende delen van het gezicht (voorhoofd, wangen, kin).

Stap 2 :Het product met de vingertoppen uitwerken van de binnen- naar de buitenkant van het gezicht tot aan de hals en de oren om kleurverschil te voorkomen.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen met de vingertoppen biedt een ontspannen en intuitieve "huid op huid" massage.Platte kwast:Stap 1 :Het product op de rug van de hand aanbrengen en laten doordringen in de haren van de kwast.Stap 2 :Voor een egaal resultaat, uitwerken op elke gezichtshelft (rechts en links)

.Stap 3 :Op het midden van het gezicht beginnen en het product naar buiten uitwerken, tot aan de hals en de oren.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen door effleurages met een kwast zorgt voor een "sluierachtige" finish voor diegenen die het stralend effect subtiel willen benadrukken.

Sponsje

:Stap 1 :De gewenste hoeveelheid product aanbrengen op de brede kant van het vooraf bevochtigde sponsje.

Stap 2 :Het product met deppende bewegingen aanbrengen op de verschillende delen van het gezicht (voorhoofd, kin, wangen).

Stap 3 :Op het hele gezicht inwerken voor een gelijkmatige verdeling, zonder de hals en de oren te vergeten.

Stap 4 :Met de dunne kant van het sponsje de neusvleugels perfectioneren en onvolmaaktheden camoufleren.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen met lichte klopbewegingen is zacht en ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Indicatie

Indicaties:- Voor een egale, natuurlijke uitstraling- Voor het neutraliseren en tegelijkertijd de huid gladstrijkt

Gegevens
CNK3899887
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac