Eye Care Infini-cils Mascara&liner 107 8g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze vernieuwende en unieke, goed verdraagbare formulering van Eye Care Cosmetics werd ontworpen om de groei van de wimpers en wenkbrauwen te activeren en te stimuleren, voor een zichtbaar natuurlijk resultaat.De originaliteit van Infini-Cils schuilt in de dubbele werking dankzij de exclusieve binding van twee actieve stoffen: T.D.C. en Biotinyl. Die verlengen zowel de levenscyclus als de groeiduur van de wimpers. De wimpers zijn zichtbaar veel voller en veel langer, en de nieuwe wimperhaartjes zijn dikker en sterker. Een extra troef van Infini-Cils schuilt in de dubbele manier van aanbrengen: aan de wortel van de wimpers (eyeliner) en op de wimpers of wenkbrauwen (mascara). Deze heel goed verdraagbare formule zonder prostaglandine of afgeleide producten is verrijkt met organisch silicium en panthenol. Ze respecteert de meest gevoelige of allergische huid en ogen. Heel positieve klinische resultaten.

Gebruik

Infini-Cils aanbrengen op gereinigde ogen voor het slapengaan of voor het aanbrengen van gekleurde mascara.

Samenstelling

Aqua (Water), Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Butylene Glycol, VP/VA Copolymer, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Phenethyl Alcohol, Water, Methyl 2-Propanediol 1,3, Silanediol Salicylate, Tromethamine, Biotinoyl Tripeptide-1 (SC01)

Gegevens
CNK3483070
FabrikantenPharmaboulevard
MerkenEye Care
Breedte40 mm
Lengte153 mm
Diepte25 mm