GUM® HaliControl® Tandpasta 75ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Herstelt een frisse en gezonde adem. De drievoudige werking bestrijdt de oorzaak en biedt weer controle over de adem. Vangt en neutraliseert de geur van producerende verbindingen door het voorkomen van het verdampen hiervan. Levert direct en langdurig een frisse adem dankzij geavanceerde technologie. Verwijdert bacteriën die slechte adem veroorzaken. Bevat fluoride en isomalt (1490 ppm fluoride ionen). Het gebruik in combinatie met mondspoelmiddel, tongreiniger en tabletten van HaliControl heeft een versterkende werking.
Gebruik
Poets tweemaal per dag de tanden gedurende 2 minuten.
Gegevens
CNK2901825
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte510 mm
Lengte165 mm
Diepte370 mm
Hoeveelheid verpakking75 ml