GUM® Paroex® Tandpasta 75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Deze intensief werkende tandpasta helpt de opbouw van tandplak te verminderen. Tevens helpt het gevoelig tandvlees te verzachten en tandvlees gezond te houden. Ideaal voor het onder controle houden van tandplak voor of na chirurgische ingrepen, trekken van tanden of kiezen en plaatsen van implantaten. De dubbelwerkende ontsmettende formule bevat Chloorhexidine Digluconaat, dat langdurig schadelijke bacteriën verwijdert en de groei ervan voorkomt. Daarnaast bevat het Cetylpyridinium Chloride (CPC), een antibacterieel bestanddeel dat de werking van chloorhexidine versterkt en de giftige stoffen van bacteriën beter tegengaat. Tevens bevat het vitamine E als anti-oxidant en Aloë Vera voor de verzachting van geïrriteerd mondweefsel.
Gebruik
Poets dagelijks 2 maal de tanden gedurende 2 minuten.
Gegevens
CNK2267011
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte165 mm
Lengte50 mm
Diepte38 mm
Hoeveelheid verpakking75 ml