GUM® SensiVital® + Tandpasta 75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Tandpasta met speciale formule voor de dagelijkse verlichting van pijn en preventie van gevoelige tanden. Voor de verlichting van pijn bij kou en warmte door teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen. Versterkt de natuurlijke afweer in de mond om tanden te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf en het natuurlijke verouderingsproces. De speciale samenstelling revitaliseert het tandvlees en remineraliseert het glazuur zodat uw mond gezond blijft zonder last van tandgevoeligheid. Bevat fluoride (1490 ppm fluoride-ionen).
Gebruik
Poets dagelijks 2 maal de tanden gedurende 2 minuten.
Details
CNK3739935
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte50 mm
Lengte165 mm
Diepte37 mm
Verpakkingshoeveelheid75 ml