Alganatis Overvette Wasgel 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Baby's Supervette Reinigingsgel reinigt de huid en de hoofdhuid van de baby in alle zachtheid: het verwijdert zweet, talg, wiegkap, enz. met respect voor de nog onvolgroeide huidbarrière. De supervettende en hydraterende bestanddelen beschermen de opperhuid tegen uitdroging.

Gebruik

Giet de Supervette Reinigingsgel in uw hand en was het lichaam en de hoofdhuid van de baby of het kind door het te laten schuimen.


Grondig spoelen

Samenstelling

Aqua, Glycerin**, Disodium Cocoyl Glutamate, Cocos Nucifera Oil*, Xanthan Gum, Algae Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Gegevens
CNK3961828
FabrikantenLaboratoires de Biarritz, Stylepharma
MerkenAlga Natis, Laboratoires de Biarritz
Breedte75 mm
Lengte200 mm
Diepte75 mm