Avene Cicalfate Herstellende Lipbalsem 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In Cicalfate LIPPEN Herstellende lippenbalsem* zit een combinatie van actieve bestanddelen met herstellende, verzachtende en zuiverende eigenschappen vervat die bijdragen aan het herstel van oppervlakkige irritaties veroorzaakt door weersomstandigheden, chemische agressoren (irriterende huishoudelijke producten, enz.) of medische behandelingen. De balsem voedt, verzacht en beschermt de gebarsten lippen en de geïrriteerde huid van het hele gezin vanaf de allereerste toepassing. Deze sterk hydraterende formule (die tot wel zes uur lang inwerkt**), is ook effectief in het verzachten van de huid van de lipcontouren en de neusvleugels. De formule is waterbestendig.

*Bevordert het herstel van de epidermis. **Hydratiekinetiek gemeten door corneometrie bij 16 volwassen proefpersonen na eenmalige toepassing.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: De Cicalfate Herstellende Lippenbalsem kan aangebracht worden op de lippen, maar ook op droge en geïrriteerde plekken op de gezichts- en lichaamshuid. Geschikt voor veelvuldig gebruik.

Tips van onze experts: Stel een eigen lipverzorgingsroutine samen om de lippen te verzachten en hun herstel te bevorderen: • Breng een flinke hoeveelheid Cicalfate Herstellende Lippenbalsem aan, hou de lippen goed op elkaar geperst zodat de balsem optimaal in kan trekken. • Laat gedurende 10 minuten inwerken. • Wikkel een zakdoekje om de vinger en wrijf zachtjes met de vingertop over de lippen om de dode huidcellen te verwijderen. • Breng hierna de balsem in een dun laagje aan om het herstel van de epidermis te bevorderen.

Samenstelling

GLYCERIN. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BEESWAX (CERA ALBA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. ISOPROPYL PALMITATE. HYDROGENATED CASTOR OIL. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. PEG-45/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. ZINC OXIDE. MAGNESIUM SULFATE. ZINC SULFATE

Gegevens
CNK3553757
FabrikantenPierre Fabre
MerkenAvene
Breedte28 mm
Lengte115 mm
Diepte22 mm
Hoeveelheid verpakking1