Furterer Volumea Balsem 150ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VOLUMEA Volumebalsem, verrijkt met een plantaardig complex, zorgt voor een onmiddellijke en perfecte ontwarring van fijn haar en geeft het blijvend volume van de wortels tot punten. Het haar is zichtbaar voller, luchtiger en heeft een langdurig luchtig volume. 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een minimum aan siliconen.

Gebruik

Aanbrengen na het wassen op handdoekdroog haar, zonder inwerktijd. Spoel grondig uit.

Samenstelling

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. HYDROXYETHYLCELLULOSE. INULIN. LAURYL GLUCOSIDE. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. HYDROLYZED CERATONIA SILIQUA GUM EXTRACT. POLYQUATERNIUM-37. SODIUM CHLORIDE

Indicatie

Volume

Fijn haar zonder volume

Details
CNK3448297
FabrikantenPierre Fabre
MerkenRené Furterer
Breedte54 mm
Lengte192 mm
Diepte43 mm