Korres Km Eyebrow N3 Light Shade 1,13g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Korres Cedar Wood Eyebrow Pencils zijn langdurig houdende natuurlijke wenkbrauwpotloden met samengeperst kleurpigment in een eenvoudig te gebruiken potlood. Verrijkt met rijstpoeder dat ervoor zorgt dat het potlood zacht aanvoelt maar ook langdurig zicht goed vasthecht aan de huid en haren waar aangebracht. Voor een natuurlijk resultaat brengt u het potlood zachtjes aan in fijne bewegingen om de natuurlijke groei van wenkbrauwen te imiteren.

Gebruik

Reinig uw gelaat grondig met een aangepaste Korres reiniger en dep de huid zachtjes droog met een propere katoenen handdoek. Verzorg uw gelaat met Korres producten en wacht enkele minuten tot alles in de huid getrokken is. Breng dan het Korres wenkbrauwpotlood aan in korte vederlichte bewegingen aan waar nodig. Bewaar het potlood droog en tussen 5-25 graden.

Samenstelling

POLYMETHYL METHACRYLATE, DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH, DISTARCH PHOSPHATE, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, AQUA, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLENE/METHACRYLATE COPOLYMER, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, PPG-2 METHYL ETHER, SODIUM METHYLPARABEN.(+/-):MICA, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 77163, CI 77492.

Indicatie

Een natuurlijk wenkbrauwpotlood met langdurig resultaat en verzachtende formule. Geschikt voor alle huidtypes.

Gegevens
CNK2378024
FabrikantenGreendock
MerkenKorres
Breedte17 mm
Lengte142 mm
Diepte17 mm