Lierac Rosilogie Creme Neutral Corr.roug. Tbe 40ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ROSILOGIE NEUTRALISERENDE CRÈME

Neutraliserende crème Corrigeert roodheid

DE VERZORGENDE CRÈME DIE DE 3 SOORTEN ROODHEID AANPAKT: plotse tijdelijke roodheid – diffuse roodheid – roodheid met zichtbare bloedvaatjes

De crème Rosilogie is geïnspireerd op het medisch neurowetenschappelijk onderzoek*. Hij biedt een specifieke oplossing voor roodheid in elk stadium van zijn ontwikkeling. Het neurokalmerende peptide werkt in op plotse roodheid, het ontstekingsremmende dextran tegen diffuse roodheid en de vaatvernauwende ruscus tegen roodheid met zichtbare bloedvaatjes. Naargelang de toepassingen worden de 3 soorten roodheid geneutraliseerd.

De actieve textuur werd verrijkt met onmiddellijk kalmerende galamboter en groene corrigerende pigmenten die de roodheid onmiddellijk camoufleren en de teint egaliseren.

Het bloemen- en muskusparfum met jasmijn, gardenia en muskus versterkt het kalmerende effect op de huid.

*Disciplines die het zenuwstelsel, zijn structuur, zijn functioneren en zijn impact op organen waaronder de huid onderzoeken.

Gebruik

De crème 's ochtends en/of 's avonds op het gezicht aanbrengen en indien nodig herhalen op fragiele plekjes.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

  • Neurokalmerend peptide: tegen plotse tijdelijke roodheid. Reguleert de respons van de neuronen om de tolerantiedrempel van de huid te verhogen.
  • Dextran: tegen diffuse roodheid. Vermindert ontstekingen.
  • Ruscus: tegen roodheid met zichtbare bloedvaatjes. Vermindert de vasodilatatie en verhoogt de weerstand van de haarvaatjes.
  • Prebioticum: versterkt de ecoflora van de huid. Versterkt de weerstand aan de bron.
Details
CNK3477080
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte43 mm
Lengte157 mm
Diepte48 mm