Uriage 1ere Senteur 50ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De zachtheid en tederheid van een fris, heerlijk geparfumeerd verzorgingswater dat de tere huid van de allerkleinsten niet aantast.

1ère Senteur is een fris en subtiel geparfumeerd verzorgingswater met verzachtend en hydraterend Thermaal Water van Uriage.

Gebruik

Eenmaal per dag op de haartjes, de hals of de kleertjes spuiten. Contact met de ogen vermijden. Voor baby's vanaf 3 maanden.

Samenstelling

Actieve bestanddelen: Thermaal Water van Uriage, Parfum.

AQUA (WATER, EAU) ● PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● CETRIMONIUM BROMIDE ● POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE ● LACTIC ACID

Indicatie

Geparfumeerd verzorgingswater ideaal voor het lichaam van de baby.

Gegevens
CNK4324067
FabrikantenUriage
MerkenUriage