Uriage Gyn-8 Gel Apaisant 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GYN-8

INTIEME HYGIËNE - VERZACHTENDE REINIGINGSGEL

Deze schuimende gel verzacht en vermindert het onaangenaame gevoel en bevordert het herstel van het natuurlijk evenwicht van de intieme zone. Uitstekend verdragen.

Gebruik

Gebruik nu en dan bij irritatie van de slijmvliezen. Alleen of in combinatie met een antischimmel behandeling. Laten schuimen met water en dan heel goed uitspoelen. Uitwendig gebruik.

Indicatie
  • Reinigt zacht

Het reinigende GLYCO-GYN complex (gluco-esters en gluco-flavonoïden uit Edelweiss) geeft een zachte reiniging zonder uitdroging.

  • Verlicht en gaat irritatie tegen

De alkaline pH (pH 8) gecombineerd met Piroctone Olamine helpt de natuurlijke balans van de intieme delen te herstellen.

Gegevens
CNK3382991
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte63 mm
Lengte152 mm
Diepte40 mm