Very Good Smile Tandenborstel Bamboo

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Very Good Smile bamboe tandenborstel respecteert het milieu en begeleidt u voor een zachte en doeltreffende tandenpoetsbeurt. Zo kunt u profiteren van de antibacteriële eigenschappen van bamboe. Bamboe is een van nature duurzaam materiaal.

Met zijn biologisch afbreekbare handgreep en zachte haren kunt u met deze ecologische tandenborstel effectief poetsen met respect voor uw tandvlees.

Gebruik

Poets je tanden na elke maaltijd.

Leg een laag schuimtandpasta op je tandenborstel.

Poets normaal 2 tot 3 minuten. Spoelen.

Bewaar op een schone, droge plaats. Zet niet in een glas waar het water zou stagneren en het houten handvat zou beschadigen.

Samenstelling

Handvat: bamboehout

Gegevens
CNK4315149
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)
MerkenVery Good Slime