Vichy Pt Waterproof Oogmake Up Remover 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bi-phase oogmake-up remover van Vichy om waterproof oogmake-up te verwijderen. De formule is verrijkt met Vichy Vulkanisch Water, Arginine en Taurine om de wimpers te helpen beschermen en te verzorgen. De waterproof oogmake-up remover is hypoallergeen en dermatologisch getest. Geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Gebruik

1. Wat is het verschil tussen de Pureté Thermake Oogmake-up Remover Gevoelige Ogen en de Pureté Thermale Oogmake-up Remover Bi-phase?Beide oogmake-up removers zijn geschikt voor gevoelige ogen, maar verschillen in functie. De Pureté Thermale Oogmake-up remover is geschikt voor het verwijderen van oogmake-up, terwijl de bi-phase ook geschikt is voor het verwijderen van waterproof oogmake-up. Dit komt omdat de Pureté Thermale Oogmake-up Remover Bi-phase een tweedelig formule heeft met een waterige textuur en een olie-achtige textuur, terwijl de 'normale' oogmake-up remover enkel een waterachtige textuur heeft.

Samenstelling

Aqua / Water - Isododecane - Isopropyl Palmitate - Ci 61565 / Green 6 - Potassium Phosphate - Sodium Chloride - Arginine - Dipotassium Phosphate - Tetrasodium Edta - Taurine - Hexylene Glycol - Decyl Glucoside - Polyaminopropyl Biguanide

Gegevens
CNK3832896
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy
Breedte50 mm
Lengte39 mm
Diepte114 mm