Weleda Sensitive Bodylotion 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze zachte, kalmerende lotion is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzachten en intensief te hydrateren. Het geeft de snel geïrriteerde en rode huid verlichting en vermindert jeuk en trekkerig gevoel door droogheid. De lotion maakt de huid zacht en soepel, zonder dat het vettig of plakkerig aanvoelt.

100% natuurlijke en biologische ingrediënten
De combinatie van biologische kokosnootolie en biologische jojobaolie in Verzachtende Body Lotion zorgen voor verlichting en zijn zeer huidvriendelijk. Kokosnootolie beschermt de huid tegen vochtverlies. En jojobaolie bevat dezelfde eigenschappen als de lipiden in je huid. De vloeibare was is herkenbaar voor je huid en wordt zo goed opgenomen.

Gebruik

Breng Verzachtende Body Lotion na een bad of douchemoment over het hele lichaam aan. Je kunt deze zachte lotion dagelijks gebruiken.

Samenstelling

Ingrediënten: Water, Jojobaolie, Kokosnootolie, Glycerine, Pentyleenglycol, Trehalose, Betaine, Behenylalcohol, Glyceryl stearaat citraat, Squalaan, Bernagiezaadolie, Extract van gomheester, Xanthaan, Glycerylcaprylaat.

van biologische teelt

Indicatie

Kalmeert en verzorgt de gevoelige huid.

Details
CNK4238432
FabrikantenWeleda
MerkenWeleda