Wortie Wrat Cool Advanced Age +12 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Wortie® Advanced Wrattenverwij deraar is een eenvoudig te gebruiken 'bevriezings' behandeling (cryotherapie) voor hand- en voetwratten, vergelij kbaar met de cryotherapie methode die wordt gebruikt door artsen.


Hand- en voetwratten zij n kleine gezwellen van de huid veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Wortie Advanced wrattenverwij deraar is een vrij van voorschrift behandeling voor hardnekkige en mature wratten, voor patiënten van 12 jaar en ouder.
Deze volgroeide wratten hebben vaak een dikkere laag verharde huid die moeilij ker te penetreren is dan recente wratten. De geleidende gel optimaliseert de doeltreff endheid door de koude temperatuur naar het toepassingsgebied te leiden. De metalen precisiepunt van de Wortie Advanced wrattenverwij deraar maximaliseert het contact met de wrat voor het zeer doeltreff end verwij deren van hardnekkige wratten.

Gegevens
CNK3645116
FabrikantenAxone Pharma, GSA Healthcare, Karo Pharma
MerkenWortie
Breedte78 mm
Lengte143 mm
Diepte45 mm