Avene Tolerance Reinigende Gel Lotion 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze reinigingslotion voor de gevoelige tot reactieve huid ontdoet de gezichtshuid, ogen en lippen van onzuiverheden en verwijdert restjes make-up op milde wijze. Het ontdoet de huid van onzuiverheden die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt, zonder de huid te irriteren of uit te drogen. De enigszins gelei-achtige textuur van deze make-up remover zonder spoelen laat de gevoelige huid onmiddellijk comfortabel en zacht aanvoelen.

• REINIGT EN VERWIJDERT MAKE-UP van het gezicht, de ogen en de lippen zonder de huid overmatig te irriteren dankzij de ultrazachte geltextuur, rijk aan het van nature verzachtende Thermaal Water van Avène.
• WORDT GOED VERDRAGEN dankzij de gezuiverde formule en de milde reinigende bestanddelen.
• NATUURLIJK. Bestaat voor 99% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Gebruik

Breng aan op gezicht, oogcontouren en lippen met de vingertoppen, of gebruik een zacht wattenschijfje. Niet afspoelen.

Samenstelling

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CETEARYL ALCOHOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. CAPRYLYL GLYCOL. COCO-GLUCOSIDE. DISODIUM PHOSPHATE. HYDROXYCAPRIC ACID. MAGNESIUM OXIDE. POTASSIUM PHOSPHATE. SODIUM BENZOATE. SODIUM CETEARYL SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TROMETHAMINE. WATER (AQUA).

We raden consumenten aan om de productsamenstelling systematisch te raadplegen alvorens een product te kopen.

Indicatie

Reiniging - Make-up verwijderen voor de gevoelige tot reactieve huid.

Details
CNK4173290
FabrikantenPierre Fabre
MerkenAvene