Heliabrine Evenwichtsherstellend Creme 75ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HELIABRINE® biedt een volledig gamma aan, speciaal ontwikkeld voor de fijne, gevoelige, zelfs overgevoelige huid. Onze apothekers hebben anti-roodheid, herstellende en verzachtende plantenextracten geselecteerd waaronder een zeer zuiver extract van de BIO Honingklaver, herkend voor haar anti-onstekings en genezings eigenschappen en de Blauwe Margriet, een mediterrane plant die de irritaties kalmeert en de huid beschermt tegen de veroudering.

Uitgewerkt door apothekers en getest onder dermatologisch toezicht, zijn al onze producten geformuleerd vanaf zogvuldig geselectionneerde natuurlijke extracten om aan elke vrouw een schoonheidsritueel in perfecte verwantschap met haar soort huid aan te bieden. De rijkdom van de plantenwereld is onze bron van inspiratie.

Gebruik

's Morgens en 's avonds aanbrengen en zachtjes inmasseren op het gereinigde gelaat en de hals.


Kan op de ogencontour worden gebruikt.

Samenstelling

Actieve werkstoffen: Cameline olie, Druivenpitolie, Impérata Cylindrica, Plantaardige Glycerine, BIO
Honingklaver, Blauwe Margriet, Allantoïne, Pro Vitamine B 5, Hyaluronzuur, Algisium ® C.

Gegevens
CNK4273363
FabrikantenAsepta (Akileine)
MerkenHeliabrine