Lierac Body Hydra+ Micopeeling Tube 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dubbel hydraterend effect

De lichaamsscrub met micropeelingeffect van de laboratoria Lierac.

Maakt het huidoppervlak glad en egaal waardoor de huid 100% vernieuwd wordt(1).

De ophoping van dode huidcellen aan het huidoppervlak is vaak het gevolg van vochtgebrek.
Om zowel een peeling- en intens hydraterend effect te krijgen combineerden de laboratoria Lierac vier complementaire actieve bestanddelen:
een gladmakend Hibiscusextract, plantaardige microkorrels met versterkt peelingeffect, verstevigend silicium en dubbel vullend hyaluronzuur.

De zinnenstrelende geltextuur vergemakkelijkt de massage en biedt een groter gebruikscomfort.De scrub is verrijkt met kokosglucoside, een plantaardig overvet bestanddeel dat onmiddellijk hydrateert, zelfs na het afspoelen.De huid is zachter en voller.Oranjebloesem, gardenia en…
Gebruik

Een keer per week op de vochtige huid aanbrengen, zachtjes masseren met cirkelvormige bewegingen en spoelen.

Gegevens
CNK3751005
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte78 mm
Lengte180 mm
Diepte48 mm