Lierac Dioptipoche Tube 15ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

DIOPTIPOCHE CORRIGERENDE GLADMAKENDE GEL TEGEN WALLEN

Gladmakende gel Corrigeert wallen onder de ogen

INTENSIEVE BEHANDELING TEGEN WALLEN MET PEPTIDEN TEGEN BLAUW LICHT Viseert wallen veroorzaakt door vocht, vet en huidverslapping Deze gladmakende gel die gebaseerd is op de esthetische blefaroplastietechniek heeft een drievoudig effect tegen de drie soorten wallen: wallen veroorzaakt door vocht, vet of huidverslapping. De formule met beschermende peptiden tegen blauw licht beschermt tegen schade aan de cellen rond de ogen en heeft een versterkt corrigerend effect.

Gebruik

Een kleine hoeveelheid product 's ochtends en 's avonds op de oogcontouren aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

- Drainerende gember: werkt in op wallen veroorzaakt door vocht Bestrijdt vochtretentie en oedeem van de dermis door de dynamiek van de bloedsomloop te verbeteren.

- Lipolytisch peptide: werkt in op wallen veroorzaakt door vet Mobiliseert de lipiden en voorkomt de vetopslag.

- Herstructurerende camarine: werkt in op wallen veroorzaakt door huidverslapping. Herstructureert, versterkt het huidnetwerk en verbetert de contractiliteit van het dermisweefsel.

- Beschermende peptiden tegen blauw licht: beschermen tegen schade aan de cellen van de oogcontouren en corrigeren de wallen intensief.

Gegevens
CNK3550068
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte30 mm
Lengte115 mm
Diepte25 mm