Sjankara Velvet Skin Dagcreme 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hydraterende anti-aging huidverzorging met een weldadig resultaat. Inhoud 50 ml in glazen pot.

Samenstelling: BIO: jojobaolie, muskaatroosolie, granaatappelpitolie, ylang ylang, wierook, zonneroosje.

En verder: Vit. E, damascener roos, jasmijn, mirre, indisch sandelhout, rozenhout.

Granaatappelpitolie bevat tot 80% geconjugeerd linoleenzuur, een stof met een opmerkelijk regenererend en anti-aging effect. Werkt hydraterend, anti-rimpel, stimuleert celvernieuwing, bouwt collageen op, verbetert elasticiteit van de huid en is revitaliserend.

Jojoba werkt hydraterend, astringerend, herstelt de natuurlijke ph-balans, stimuleert celvernieuwing, is een prima antioxidant.

Muskaatroosolie is hydraterend, rimpelwerend, stimuleert celvernieuwing, bouwt collageen op, verbetert elasticiteit van de huid.

Gegevens
CNK4357885
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara